Uudet nettisivut on avattu!

www.suojaase.fi

Meillä on ilo ilmoittaa, että SuojaaSe Oy:n uudet nettisivut on julkaistu!

Olemme jakaneet uudet nettisivut neljään eri tuotekategoriaan, jotta verkkosivuilla navigointi on helpompaa ja tarpeisiin sopivat tuotteet löytyvät helpommin. Uudet päätuotekategoriat ovat suojausmateriaalit, laivateollisuus sekä asbesti, alipaineistus ja pölynhallinta.

Suojausmateriaalit

Saamme toimittaa suojausmateriaalejamme maamme suurimmille rakennusliikkeille useisiin erilaisiin uudisrakentamis-, sekä saneerauskohteisiin. Laaja valikoimamme pitää sisällään useita erilaisia rakentamisen ja remontoinnin aikana käytettäviä pintasuojamateriaaleja kevyistä pölysuojista aina raskaita työkoneita kestäviin lattiasuojiin.

Asbesti, alipaineistus ja pölynhallinta

Haluamme tarjota laajaa valikoimaa myös asbestipurkutöissä, alipaineistuksessa ja pölynhallinnassa tarvittavia tuotteita. Kasvatamme tämän tuotekategorian valikoimaa kovaa vauhtia ja uskommekin, että pian pystymme tarjoamaan kaikki tärkeimmät tuotteet myös tämän kategorian osalta.

Laivateollisuus

Saamme toimittaa suojausmateriaalejamme myös laivateollisuuteen, joten erilaiset palosuojatut tuotteet, sekä tarvittavat sertifikaatit ovat meille tuttuja. Useat paloajatkamattomat FR-tuotteet löytyvät pienempinä erinä varastolaatuina suoraan hyllystä, mutta tilaustuotteiden tai isompien erien kohdalla on hyvä varautua noin neljän viikon toimitusaikoihin.

Tilauspyynnön tekeminen on helppoa

Uusien nettisivujen kautta on mahdollista tehdä myös tilaukspyyntöjä.

  1. Lisää tilauspyyntöön tuotteet ja tilausmäärät, sekä toimitustiedot (Tilauspyyntö ei sido sinua ostoon).
  2. Lähetämme sinulle sähköpostilla tilausvahvistuksen, josta löydät tuotteiden hinnat ja toimitusajat.
  3. Kuittaamalla kyseisen tilausvahvistuksen, laitamme tuotteet matkaan pikimmiten.

Ollaan yhteydessä puolin ja toisin!

Mikäli valikoimastamme uupuu jokin toivomasi tuote, olethan yhteydessä! Toimitamme useita tilaustuotteita myös harvinaisempiin suojauskohteisiin ja laajennamme valikoimaamme jatkuvasti asiakastoiveiden perusteella.

Kerrothan myös, mikäli kohtaat uusilla nettisivuillamme ongelmia tai epäselvyyksiä. Kehitämme sivuja jatkuvasti eteenpäin, jotta ne palvelevat asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla.