Suojausmateriaalit runkoTYÖvaiheeseen

Suojausmateriaalit runkovaiheeseen

Valikoimastamme löytyy runsaasti suojausmateriaaleja myös rakentamisen runkovaiheeseen. Suomen sääolosuhteiden takia runkovaiheen suojauksissa keskitytään erityisesti kosteuden- ja lämmönhallintaan.

Tästä kirjoituksesta löydät tuotenostoja kyseisessä työvaiheessa käytettävistä suojausmateriaaleista.

RAKENNUSKALVOT

Läpikuultava rakennuskalvo / taittokalvo on edullinen perussuoja säältä suojaukseen. Kalvon avulla voidaan suojata niin pihalla säilytettävät rakennusmateriaalit, kuin esimerkiksi ikkuna-aukot. Kalvo on edullista ja riittoisaa ja se myydään 25 kg rullissa.

TELINEPEITTEET

Telinepeitteen avulla voidaan suojata talon eristeitä ja ulkorakenteita syksyn ja talven sateilta. Peitteellä voidaan myös suojata työmaalla säilytettävät rakennusmateriaalit välivarastoinnin aikana. (Kuivaketju 10)

KENNOMUOVILEVYT

Ikkuna- ja ovi-aukkojen suojaus onnistuu helposti kennomuovilevyn avulla. Kennomuovi eristää lämpöä moninkertaisesti rakennusmuoviin verrattuna ja kirkkaan värinsä ansiosta se läpäisee myös valoa rakennuksen sisälle.

PVC-OVIVERHO

PVC-oviverholla voidaan suojata työmaan eri kokoisia kulkuaukkoja. Oviverho suojaa tehokkaasti vetoisuudelta, kylmältä ja kosteudelta, joten se soveltuu erinomaisesti käytettäväksi talvirakentamisen aikana. Oviverhosta on saatavana myös pakkasta kestävä laatu.

SUOJAMATTO

Suojamatto on yksinomaan erinomaista palautetta kerännyt tuote parveketasojen suojaukseen. Matto soveltuu myös hyvin sisäänkäyntien läheisyyteen, estämään ylimääräisen hiekan kulkeutumista sisätiloihin. Värikkäämpien mattojen avulla voidaan käytävillä osoittaa työmaan turvalliset kulkuväylät.

OVI-, KARMI- JA KYNNYSSUOJAT

Parvekkeiden ovien suojaaminen onnistuu helposti valikoimastamme löytyvien ovisuojapussien avulla. Ovisuojapussia on saatavana jopa 2450 mm korkeana, joka sopii erinomaisesti ulko- ja parvekeovien suojaamiseen.

Suojausta voidaan parantaa sujauttamalla kennomuovilevy ovisuojapussin alle, sekä käyttämällä karmi- ja kynnyssuojia, joihin valikoimastamme löytyy runsaasti erilaisia vaihtoehtoja.

PAKKASMATTO

Korkean eristävyysominaisuuden omaava routamatto soveltuu hyvin erilaisten aukkojen ja betonivalujen suojaukseen / lämmön eristämiseen.

TYÖMAAVALOT

Työmaavalaistus on yksi tärkeimmistä turvallisuutta luovista elementeistä rakentamisessa, etenkin syksyn ja talven pimeissä olosuhteissa. Valikoimastamme löytyvät LED-valonauhat tarjoavat reilusti valoa työskentelyyn ja ne soveltuvat myös ulkokäyttöön.