Kuivaketju 10 tuotteet

Kuivaketju 10 on Oulun kaupungin rakennusvalvontaviraston ja ympäristöministeriön kehittämä toimintamalli, jonka tarkoituksena on ennaltaehkäistä ja vähentää kosteusvaurioita rakennuksissa koko rakennuksen elinkaaren ajan.

Valikoimastamme löytyvien tuotteiden avulla voimme auttaa suojautumaan työmaalla Kuivaketju 10 riskilistan kohdilta 2. ja 9.

Kohta 2. Sadevesi pääsee tunkeutumaan ulkoseinärakenteen sisälle.

Kohta 9. Materiaalien ja rakenteiden kastuminen vaurioittaa rakennuksen.

Telinepeitteet

Telinepeite on kestävä ja hyvä valinta suojaamaan talon eristeitä ja muita ulkorakenteita syksyn ja talven sateilta. Lisäksi telinepeitteillä voidaan suojata työmaalla säilytettävät rakennusmateriaalit välivarastoinnin aikana.

Tutustu täältä!

Telinepeite

 

Aukkosuojat

Ikkuna-aukkojen ja muiden aukkojen suojaus onnistuu ylivoimaisesti helpoiten kennomuovilevyn avulla. Suoja on nopea asentaa ja se kestää kierrätämistä useassa kerroksessa aina ikkuna-asentajien edellä. Suojan kestävyys ja lämmöneriskyky on moninkertainen rakennusmuoviin verrattaessa.

Suoja-arkki on helppo asentaa turvakaidetta hyväksi käyttäen, leikkaamalla arkkia ja taivuttamalla alareunaa kourumuotoon seinälinjan ulkopuolelle. Tällöin syntyvä lippa ohjaa sadevedet tehokkaasti ulos, rakenteiden ulkopuolelle.

Tutustu täältä!

Aukkosuojiin ja telinepeitteisin pääset tutustumaan tarkemmin Kuivaketju 10 videoltamme: